PocketWizard Pocket Wizard AC3

Manual de utilizare PocketWizard Pocket Wizard AC3

(1)
 • Quick Guide
  ZoneController with
  for Nikon
  • UPDATE FIRMWARE:
  Be sure ALL your PocketWizard ControlTL
  ®
  radios are updated to the latest firmware for proper AC3
  functionality. Latest firmware version can be found at:
  PocketWizard.com/support/downloads
  Please read Quick Guide thoroughly before operating.
  Visit wiki.PocketWizard.com for complete operating
  information.
  MAKE IT POSSIBLE
PocketWizard Pocket Wizard AC3

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre PocketWizard Pocket Wizard AC3 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari PocketWizard Pocket Wizard AC3 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru PocketWizard Pocket Wizard AC3, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Declanșatoare de la distanță și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre PocketWizard Pocket Wizard AC3 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.