Manual de utilizare Prixton MultiSport DV650

Prixton MultiSport DV650
7.4 · 2
PDF manual
 · 12 pagini
Engleză
manualPrixton MultiSport DV650
MULTISPORTPRIXTONDV650
WIFI

Consultați aici manualul pentru Prixton MultiSport DV650, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria camere video și a fost evaluat de 2 persoane cu o notă medie de 7.4. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Prixton MultiSport DV650 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Prixton și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Prixton să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Prixton
MultiSport DV650
cameră video
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Prixton MultiSport DV650 de mai jos.

Ce este un megapixel?

Numărul de megapixeli indică câți pixeli există în senzor. 1 megapixel este egal cu 1 milion de pixeli. Cu cât sunt mai mulți pixeli, cu atât este mai mare calitatea potențială a imaginii.

Ce înseamnă abrevierea „MP”?

MP vine de la termenul MegaPixels.

Este manualul Prixton MultiSport DV650 disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Prixton MultiSport DV650 disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate