Remington NE3450

Manual de utilizare Remington NE3450

(1)
  • NE3450
    NE3750
    Nose and Ear Trimmer

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Remington NE3450 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Remington NE3450 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Remington NE3450, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Seturi de ingrijire și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.1. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Olandeză, Finlandeză, Croat, Sloven, Maghiară, Grec, Slovacă, Turc, Cehă, Rusă, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Ucrainean. Aveți o întrebare despre Remington NE3450 sau aveți nevoie de ajutor?

Specificații Remington NE3450

Brand Remington
Model NE3450
Produs set de îngrijire
EAN 4008496818990
Limbă Română, Olandeză, Finlandeză, Croat, Sloven, Maghiară, Grec, Slovacă, Turc, Cehă, Rusă, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Ucrainean
Tipul fișierului PDF
Performanță
Scop aparate de tuns de mare precizie Ear, Nose
Wet & Dry
Impermeabil
Design
Culoarea produsului Black, Blue
Managementul energiei
Tip baterie AA
Număr de baterii acceptate 1
Conţinutul de ambalaje
Baterii incluse

Produse înrudite Remington NE3450

    Manuale de produse conexe

    set de îngrijire Remington