Rode Microphones Rode NTG 2

Manual de utilizare Rode Microphones Rode NTG 2

(1)
 • (
  EMC, LVD
  )
  NTG-2
  Instruction Manual
  www.rodemic.com
Rode Microphones Rode NTG 2

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Rode Microphones Rode NTG 2 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Rode Microphones Rode NTG 2 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Rode Microphones Rode NTG 2, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Microfoane și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Rode Microphones Rode NTG 2 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Rode Microphones Rode NTG 2

General
Brand Rode Microphones
Model Rode NTG 2
Produs microfon
EAN 698813000470
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.