Roland R-26

Manual de utilizare Roland R-26

(1)
Roland R-26

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Roland R-26 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Roland R-26 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Roland R-26, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Recordere audio și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 8.9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Roland R-26 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Roland R-26

General
Brand Roland
Model R-26
Produs Recorder audio
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF
Intrument
Impedanţă de intrare 5000 Ω
Nivelul maxim de intrare 24 dBV
Audio
Calitate audio 24 bit
Rată eșantionare 96 kHz
Conexiune
Interfaţă USB
XLR în -
Număr porturi USB 2.0 1
Ieșiri căști 1
Culoare
Culoarea produsului Black,Grey
Greutate şi dimensiuni
Dimensiuni(LxAxI) 82 x 180 x 41 milimetri
Greutate 370 g
Microfon
Microfon Impedanţă intrare 3000 Ω

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.