Sekonic L-758DR

Manual de utilizare Sekonic L-758DR

(1)
  • DIGITALMASTER
    L-758DR
    L-758D
    L-758
    Operating Manual
Sekonic L-758DR

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Sekonic L-758DR sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Sekonic L-758DR să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Sekonic L-758DR, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Light metere și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Sekonic L-758DR sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Sekonic L-758DR

General
Brand Sekonic
Model L-758DR
Produs light meter
EAN 4962294011369
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF
Detalii tehnice
Moduri de măsurare lumină ambientală Aperture priority,EV,Shutter priority
Moduri măsurare bliț Wireless triggering,With synchro cord,Without synchro cord

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.