Severin WL 0803

Manual de utilizare Severin WL 0803

(1)
Severin WL 0803

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Severin WL 0803 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Severin WL 0803 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Severin WL 0803, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Ondulatori și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Olandeză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Suedeză, Daneză, Polonez, Rusă, Finlandeză, Grec. Aveți o întrebare despre Severin WL 0803 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Severin WL 0803

General
Brand Severin
Model WL 0803
Produs ondulator
EAN 4008146080302
Limbă Engleză, Olandeză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Suedeză, Daneză, Polonez, Rusă, Finlandeză, Grec
Tipul fișierului PDF
Managementul energiei
Putere 250
Caracteristici
Două setări de căldură
Design
Material carcasă Din material plastic
Culoarea produsului Purpuriu
Performanță
Sistem de încălzire ceramic
Tipul Perie cu aer cald
Îndreptare păr
Încrețire păr
Texturare păr
Uscare păr -
Ergonomice
Cablul de pivotare

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.