Shure FP2/SM58

Manual de utilizare Shure FP2/SM58

(1)
 • Printed In U.S.A
  ©2012 Shure Incorporated
  27B16755 (Rev. 1)
  FP5 FP1 FP3 FP2
  Shure FP Wireless
  Système sans fil FP
  FP-Drahtlossystem
  Radiosistema FP
  Draadloos systeem FP
  Sistema inalámbrico FP
  Sistema Sem Fio FP
  Система FP Wireless
  FP Wireless System
Shure FP2/SM58

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Shure FP2/SM58 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Shure FP2/SM58 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Shure FP2/SM58, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Microfoane Sisteme wireless și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Shure FP2/SM58 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Shure FP2/SM58

General
Brand Shure
Model FP2/SM58
Produs Sistem de microfon fără fir
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.