Sigma BC 16.12 STS CAD

Manual de utilizare Sigma BC 16.12 STS CAD

(3)
 • BC 16.12 /BC 16.12
  BIKE COMPUTER TOPLINE
  FUNCTIONS
  VIdEO
  TUTORIal:
  InsTallaTIOn
  VIdEO:
  DEFRITESNLPTPLHURO CZTR GB/US

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 1

Aveți o întrebare despre Sigma BC 16.12 STS CAD sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Sigma BC 16.12 STS CAD să răspundă corect la întrebarea dvs..

Mircea, 2019-08-07 17:46:30 Fără comentarii

Am achizitionat un ciclocomputer sigma 16.12 sts , a functionat perfect, apoi am dus bicicleta la reparat, iar cand am luat-o de la service am constatat ca nu mai functioneaza viteza, nu o mai afiseaza, apare pe ecran doar 0.0 speed, si doar o afiseaza intermitent pe ecran fara a afisa viteza in urma invartirii rotii la bicicleta, roata se invarte la bicicleta unde este montat pe spita magnetul iar senzorul de viteza este montat pe bratul furcii de la bicicleta, deci nu mai transmite senzorul de pe bratul furcii sus la ciclocomputer, care sa fie cauza? Exista vreun buton de reset sau cum pot sa rezolv problema, este enervant ca nu ii dau de cap, si nici in manual nu scrie nimic despre asa ceva. Multumesc !

Întrebarea ta/ răspunsul tău

Consultați aici manualul pentru Sigma BC 16.12 STS CAD, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Computere de biciclete și a fost evaluat de 3 persoane cu o notă medie de 7.7. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Olandeză, Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Portugheză, Polonez, Cehă, Turc, Maghiară, Indoneziană. Aveți o întrebare despre Sigma BC 16.12 STS CAD sau aveți nevoie de ajutor?

Specificații Sigma BC 16.12 STS CAD

Brand Sigma
Model BC 16.12 STS CAD
Produs computer de biciclete
EAN 4016224061310
Limbă Română, Olandeză, Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Portugheză, Polonez, Cehă, Turc, Maghiară, Indoneziană
Tipul fișierului PDF
Detalii tehnice
Funcții de viteză Average speed, Maximum speed
Funcții de timp Clock, Countdown, Stopwatch
Tipul Computer wireless de bicicletă
Culoarea produsului Black, Silver
Funcții de distanță Total
Conţinutul de ambalaje
Transmițător

Produse înrudite Sigma BC 16.12 STS CAD

  Manuale de produse conexe

  computer de biciclete Sigma

  Adăugați manual

  Aveți un manual pe care doriți să îl adăugați?