Manual de utilizare SilverCrest SBB 850 B1

SilverCrest SBB 850 B1
8.6 · 51
PDF manual
 · 132 pagini
Română
manualSilverCrest SBB 850 B1

Consultați aici manualul pentru SilverCrest SBB 850 B1, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria aparate de făcut pâine și a fost evaluat de 51 persoane cu o notă medie de 8.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Engleză. Aveți o întrebare despre SilverCrest SBB 850 B1 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre SilverCrest și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari SilverCrest să vă ofere un răspuns bun.

Bona Gabriela • 29-8-2022Fără comentarii

As dori un manual de utilizare

As dori un manual de utilizare
Vezi fotografia
Răspundeți la întrebare
grigorescu • 10-11-20211 comentariu

unde se gasesc piese de schimb?

SGM • 27-4-2022

suport@targa.de

Răspundeți la întrebare
Macovei Daniel • 1-12-2022Fără comentarii

Ce marime are cureaua mare

Răspundeți la întrebare
Bucur • 17-12-2021Fără comentarii

Am pierdut manualul de utilizare

Răspundeți la întrebare
Saracut claudia • 13-10-2021Fără comentarii

De ce cand am ales programul ex.1,am pus toate ingredientele in tavă iar programul nu incepe,am stat cu ingredientele fara sa le malaxeze.Mulțumesc

Răspundeți la întrebare
Sandu Hanes • 22-3-2023Fără comentarii

Aș dori să-mi trimiți denumirea tastelor, deasemenea cum comut pentru alegerea programelor? dar dacă se poate manualul de utilizare, mulțumesc

Răspundeți la întrebare

Numărul de întrebări: 6

SilverCrest SBB 850 B1 este un aparat de facut paine care poate fi utilizat la domiciliu. Este construit din materiale de calitate, ceea ce garanteaza fiabilitate si durabilitate in timpul utilizarii. Dispune de un ecran digital care permite selectarea unei varietati de programe de coacere, iar panoul de control este usor de utilizat si intuitiv. Aparatul are o cuva antiaderenta, care asigura ca painea se coace uniform si nu este lipita de cuva, iar capacul cu geam permite utilizatorului sa vada avansul coacerii. De asemenea, dispozitivul are o functie de mentinere calda, astfel incat painea poate fi pastrata calda si proaspata dupa coacere. Cuprinde o varietate de accesorii, printre care o ceasca de masurare a ingredientelor si o furculita pentru a inlatura paletele de coacere cu usurinta. Aparatul poate coace pana la 1000g de paine intr-o singura utilizare, ceea ce il face potrivit pentru familii mai mari sau pentru evenimente. In concluzie, SilverCrest SBB 850 B1 este un aparat de facut paine fiabil si usor de utilizat, care poate fi o alegere buna pentru iubitorii de paine proaspata facuta in casa.

General
SilverCrest
SBB 850 B1
aparat de făcut pâine
Română, Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre SilverCrest SBB 850 B1 de mai jos.

De ce nu îmi crește pâinea?

Acest lucru este probabil legat de drojdie. S-a adăugat prea puțină drojdie sau drojdia care a fost folosită este prea veche.

Cum se face că pâinea are o formă și o înălțime diferită de fiecare dată?

Forma pâinii depinde de mulți factori, cum ar fi cantitatea și calitatea ingredientelor utilizate, dar și de temperatura ambiantă.

De ce crusta de pâine este uneori prea groasă sau tare?

O crustă groasă sau tare înseamnă, de obicei, că s-a folosit prea multă făină sau că făina este prea veche.

Nu se formează nicio bilă când fac aluat, de ce?

Adăugați puțină apă.

Este manualul SilverCrest SBB 850 B1 disponibil în Română ?

Da, manualul SilverCrest SBB 850 B1 este disponibil în Română .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate