Soba DB22

Manual de utilizare Soba DB22

(1)
 • DB22
  STEAM IRON INSTRUCTIONS
  2
  DAMPFBÜGELEISEN GEBRAUCHSANLEITUNG
  8
  FER À REPASSER À VAPEUR MODE DEMPLOI
  14
  FERRO A VAPORE ISTRUZIONI PER LUSO
  PLANCHA DE VAPOR MODO DE EMPLEO
  26
  FERRO A VAPOR INSTRUÇÕES DE UTILIZAÇÃO
  32
Soba DB22

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Soba DB22 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Soba DB22 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Soba DB22, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Fiare de călcat și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.7. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Portugheză. Aveți o întrebare despre Soba DB22 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Soba DB22

General
Brand Soba
Model DB22
Produs fier de călcat
Limbă Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Portugheză
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.