Soehnle Olympia Plus

Manual de utilizare Soehnle Olympia Plus

(1)
 • ON
  O
  F
  F
  RT
  A
  E
  T
  k
  ut
  ods t s
  a
  u
  i
  u
  123691 11/2008 JFS
  www.soehnle.com
  3 x 1,5 V Size AAA
  3 x 1,5 V Size AAA
  PRESS
  3 4 5
  6
  7 8 9 10
  TARETARE
  TARETARE
  OFF /
  AUTO OFF
  21
  3
  Max 5kg / 9lb 15 oz
  Warning:
  Don’t use in microwave!
  2
  ON
  11
  3 Sec.
  1
  g
  /
  oz
Soehnle Olympia Plus

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Soehnle Olympia Plus sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Soehnle Olympia Plus să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Soehnle Olympia Plus, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Cântare de bucătărie și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Roemeens, Engels, Duits, Frans, Kroatisch, Portugees, Spaans, Turks, Fins, Nederlands, Hongaars, Pools, Zweeds, Deens, Italiaans, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Tsjechisch, Grieks. Aveți o întrebare despre Soehnle Olympia Plus sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Soehnle Olympia Plus

General
Brand Soehnle
Model Olympia Plus
Produs Cantar de bucatarie
EAN 4006501111036, 4006501661111
Limbă Roemeens, Engels, Duits, Frans, Kroatisch, Portugees, Spaans, Turks, Fins, Nederlands, Hongaars, Pools, Zweeds, Deens, Italiaans, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Tsjechisch, Grieks
Tipul fișierului PDF
Caracteristici
Greutate maximă capacitate 5 kilograme
Acurateţea 1 g
Tipul Cântar electronic de bucătărie
Culoarea produsului Silver,White
Material Material ABS sintetic
afișaj
Tip de afișaj Da
Baterie
Tip baterie AAA
Număr de baterii acceptate 3

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.