Sony HXR-NX30E

Manual de utilizare Sony HXR-NX30E

(1)
 • Table of contents
  Getting started
  Recording/Playback
  Advanced operations
  Editing
  Saving images with an
  external device
  Customizing your camcorder
  Others/Index
  Digital HD Video
  Camera Recorder
  Operating Guide
  4-425-006-11(1)
  HXR-NX30E/NX30P
Sony HXR-NX30E

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Sony HXR-NX30E sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Sony HXR-NX30E să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Sony HXR-NX30E, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Camere video profesionale și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 8.4. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Sony HXR-NX30E sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Sony HXR-NX30E

General
Brand Sony
Model HXR-NX30E
Produs Camera video profesionala
EAN 4905524891973
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.