Speed-Link Lucent SL-8708-BK

Manual de utilizare Speed-Link Lucent SL-8708-BK

(1)
  • LUCENT
    MICROPHONE
    USER GUIDE
Speed-Link Lucent SL-8708-BK

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Speed-Link Lucent SL-8708-BK sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Speed-Link Lucent SL-8708-BK să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Speed-Link Lucent SL-8708-BK, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Microfoane și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Olandeză, Norvegiană, Arabic, Croat, Sloven, Maghiară, Grec, Slovacă, Finlandeză, Rusă, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Bulgară. Aveți o întrebare despre Speed-Link Lucent SL-8708-BK sau aveți nevoie de ajutor?

Specificații Speed-Link Lucent SL-8708-BK

Brand Speed-Link
Model Lucent SL-8708-BK
Produs microfon
Limbă Română, Olandeză, Norvegiană, Arabic, Croat, Sloven, Maghiară, Grec, Slovacă, Finlandeză, Rusă, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Bulgară
Tipul fișierului PDF

Manuale de produse conexe

microfon Speed-Link