Speed-Link Pure Desktop SL-8702-BK

Manual de utilizare Speed-Link Pure Desktop SL-8702-BK

(1)
  • PURE
    DESKTOP MICROPHONE
    USER GUIDE
Speed-Link Pure Desktop SL-8702-BK

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Speed-Link Pure Desktop SL-8702-BK sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Speed-Link Pure Desktop SL-8702-BK să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Speed-Link Pure Desktop SL-8702-BK, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Microfoane și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Olandeză, Norvegiană, Arabic, Croat, Sloven, Maghiară, Grec, Slovacă, Finlandeză, Rusă, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Bulgară. Aveți o întrebare despre Speed-Link Pure Desktop SL-8702-BK sau aveți nevoie de ajutor?

Specificații Speed-Link Pure Desktop SL-8702-BK

Brand Speed-Link
Model Pure Desktop SL-8702-BK
Produs microfon
Limbă Română, Olandeză, Norvegiană, Arabic, Croat, Sloven, Maghiară, Grec, Slovacă, Finlandeză, Rusă, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Bulgară
Tipul fișierului PDF

Manuale de produse conexe

microfon Speed-Link