Suunto Cadence POD

Manual de utilizare Suunto Cadence POD

(1)
  • USER GUIDE
    en
Suunto Cadence POD

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Suunto Cadence POD sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Suunto Cadence POD să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Suunto Cadence POD, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Heart Rate Monitor și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Suunto Cadence POD sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Suunto Cadence POD

General
Brand Suunto
Model Cadence POD
Produs Heart Rate Monitor
EAN 6417084153104
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF
Design
Compatibilitate Suunto t3c/d, t4c/d, t6c/d
Tipul Suport pasiv
Utilizarea corectă Bicicletă
Culoarea produsului Negru
Material -
Tipul de dispozitiv mobil Monitor ritm cardiac

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.