Swan SI9032N

Manual de utilizare Swan SI9032N

(1)
 • steam generator
  2400W
  With one touch temperature control
  Instruction Manual
  MODEL: SI9032N
  CERAMIC series
Swan SI9032N

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Swan SI9032N sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Swan SI9032N să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Swan SI9032N, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Fiare de călcat și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 8.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Swan SI9032N sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Swan SI9032N

General
Brand Swan
Model SI9032N
Produs fier de călcat
Limbă Engleză
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.