Texas SLP 600 A

Manual de utilizare Texas SLP 600 A

(1)
 • 2006/1
  DK Betjeningsvejledning
  GB User manual
  SLP600A
  Vigtig !
  Læs denne vejledning grundigt,
  før du bruger din hækkeklipper
  Caution !
  Please read this manual carefully
  before using your hedge-trimmer
  Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark
  Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk
Texas SLP 600 A

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Texas SLP 600 A sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Texas SLP 600 A să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Texas SLP 600 A, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Trimmere gard viu și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 8.8. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Daneză. Aveți o întrebare despre Texas SLP 600 A sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Texas SLP 600 A

General
Brand Texas
Model SLP 600 A
Produs Trimmer de gard viu
Limbă Engleză, Daneză
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.