Wacom Cintiq 22HD

Manual de utilizare Wacom Cintiq 22HD

(1)
 • User’s manual
  Contents Index
  Contents
  1
  Index
  1
  Cintiq 22HD (DTK-2200)
  Setting up
  Using the display stand
  Using the pen
  Customizing the pen
  Using the pen display
  Customizing the pen display
  Using the Radial Menu
  Application-specific settings
  FAQs
  Troubleshooting
Wacom Cintiq 22HD

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Wacom Cintiq 22HD sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Wacom Cintiq 22HD să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Wacom Cintiq 22HD, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Tablete de desenat și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Wacom Cintiq 22HD sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Wacom Cintiq 22HD

General
Brand Wacom
Model Cintiq 22HD
Produs Tabletă de desenat
EAN 4949268617611
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.