Wacom Intuos5 M

Manual de utilizare Wacom Intuos5 M

(1)
 • User’s manual
  1
  Index
  Contents
  1
  Index
  Contents
  Intuos5 touch (PTH-450, PTH-650, PTH-850)
  Intuos5 (PTK-450, PTK-650)
  Setting up
  Using a pen
  Customizing a pen
  Using the tablet
  Customizing the tablet
  Navigating with touch
  Customizing touch
  Using the Radial Menu
  Application-specific settings
  Going Wireless
  Troubleshooting
Wacom Intuos5 M

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Wacom Intuos5 M sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Wacom Intuos5 M să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Wacom Intuos5 M, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Tablete de desenat și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Wacom Intuos5 M sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Wacom Intuos5 M

General
Brand Wacom
Model Intuos5 M
Produs Tabletă de desenat
EAN 4949268617475
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.