Weber Performer Deluxe GBS 57 cm

Manual de utilizare Weber Performer Deluxe GBS 57 cm

(1)
 • PERFORMER
  ®
  ASSEMBLY GUIDE
  22 inch
  (57 cm)
  Read owner’s guide before using the barbecue.
  57863
  EU 07/10/14
  Veuillez lire le manuel du propriétaire avant d’utiliser le barbecue.
  Lesen Sie das Benutzerhandbuch durch, bevor Sie den Grill in Betrieb nehmen.

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Weber Performer Deluxe GBS 57 cm sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Weber Performer Deluxe GBS 57 cm să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Weber Performer Deluxe GBS 57 cm, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Grătare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 6.3. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Olandeză, Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Suedeză, Portugheză, Norvegiană, Finlandeză, Slovacă, Grec, Maghiară, Croat, Ucrainean. Aveți o întrebare despre Weber Performer Deluxe GBS 57 cm sau aveți nevoie de ajutor?

Specificații Weber Performer Deluxe GBS 57 cm

Brand Weber
Model Performer Deluxe GBS 57 cm
Produs grătar
Limbă Română, Olandeză, Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Suedeză, Portugheză, Norvegiană, Finlandeză, Slovacă, Grec, Maghiară, Croat, Ucrainean
Tipul fișierului PDF

Produse înrudite Weber Performer Deluxe GBS 57 cm

  Manuale de produse conexe

  grătar Weber