Manual de utilizare Xtrememac Luna Voyager

Xtrememac Luna Voyager
7.1 · 1
PDF manual
 · 18 pagini
Engleză
manualXtrememac Luna Voyager
Luna

Voyager

User’s Guide

Consultați aici manualul pentru Xtrememac Luna Voyager, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria boxe și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.1. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Xtrememac Luna Voyager sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Xtrememac și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Xtrememac să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Xtrememac
Luna Voyager | IPU-LUV-11
boxă
Engleză
Manual de utilizare (PDF)
Performanță
CompatibilitateiPod/iPhone
Culoarea produsuluiNegru
Tip de dispozitiv de bazăMP3 player / Smartphone
Compatibilitate de marcaApple
Conexiune
Tip conector stație andocare-
Număr porturi USB 2.0-
Ieşire audio3.5 mm
HDMINu
Reţea
Bluetooth-
Afișați mai multe

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Xtrememac Luna Voyager de mai jos.

Când este volumul meu prea tare?

Un volum peste 80 de decibeli poate fi dăunător auzului. Atunci când volumul depășește 120 decibeli, pot apărea chiar daune directe. Șansa de deteriorare a auzului depinde de frecvența și durata ascultării.

Pot fi conectate dispozitive Bluetooth de diferite mărci?

Da, Bluetooth este o metodă universală care permite conectarea diferitelor dispozitive echipate cu Bluetooth.

Ce este Dolby Atmos?

Dolby Atmos este o tehnologie care asigură faptul că sunetul este reflectat de la tavan până la locul în care ascultați. Acest lucru face posibilă crearea unui efect 5.1 cu doar 1 difuzor.

Ce este Bluetooth?

Bluetooth este un mod de a face schimb de date fără fir între dispozitivele electronice prin unde radio. Distanța dintre cele două dispozitive care fac schimb de date nu poate, în majoritatea cazurilor, să depășească zece metri.

Este manualul Xtrememac Luna Voyager disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Xtrememac Luna Voyager disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate